Rodbun Internship

Anual la Rodbun organizăm programe de internship în departamentele noastre.

Ești student în an terminal și/sau masterand, ai avut rezultate academice foarte bune și ești interesat de o carieră de succes?
Internship-ul este cea mai bună ocazie să pui în practică cunoștințele teoretice din școală!
La Rodbun îți oferim un stagiu plătit, în care vei fi îndrumat permanent de specialiștii noștri.

De ce să participi la acest program?

Pe toată durata programului ai acces la situații reale de business, prin care ai șansa să îți dezvolți capacitatea de organizare, abilitatea de a comunica cu oamenii și lucru în echipă.
După finalizarea stagiului de internship, în funcție de performanța dovedită, ai șansa să devii membru al echipei Rodbun!

Cum știi dacă ți se potrivește?

Apreciem entuziasmul, motivația, abilitățile de comunicare și relaționare, simțul practic în abordarea sarcinilor, perseverența, curiozitatea și deschiderea spre a primi feedback.

Căutam oameni deschiși cu initiațivă, atitudine proactivă, pasiune și dorintă de dezvoltare continuă.

Vrem oameni care pun întrebări și cer feedback. Nu uita că mai presus de orice, un internship este o experiență de învățare. Nu trebuie să îți fie teamă să pui întrebări. Nu îți face griji, nu te vei face de râs. Colegii tăi vor fi gata să te susțină, să te ajute să înțelegi cât mai bine lucrurile pe care le ai de făcut.

Aplică la un post în programul nostru de Internship acum!
Accesează pagina de înscriere AICI

Întrebări și răspunsuri:

CINE ESTE ELIGIBIL PENTRU PROGRAMUL DE INTERNSHIP?

Studenții în ani terminali de studiu și masteranzii sunt așteptați să aplice la pozițiile disponibile, în funcție de domeniul profesional de interes.

INTERNSHIP-URILE OFERITE DE RODBUN SUNT PLĂTITE?

Toate pozițiile de internship sunt remunerate în conformitate cu tipul de job și reglementările legale cu privire la pozițiile de internship.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DUPĂ LUNILE DE PRACTICĂ? CE ȘANSE DE ANGAJARE AM?

În cadrul programului de internship, vei avea ocazia să te dezvolți profesional într-una dintre cele mai dinamice companii din domeniul Agro de la noi din țară. La finalul programului, în funcție de gradul tău de implicare, vei deprinde și îți vei dezvolta: abilitățile de lucru în echipă, capacitatea de organizare, abilitatea de a rezolva probleme complexe, abilitatea de a comunica cu oamenii și vei căpăta aptitudini specifice dezvoltării profesionale în domeniul ales.

Succesul nostru depinde de profesionalismul, ambiția și implicarea oamenilor noștri. Din acest motiv căutăm oameni talentați, dornici de afirmare, capabili să răspundă cu responsabilitate provocărilor viitoare ale organizației. Dacă ești o astfel de persoană sigur vei avea un loc asigurat în echipa noastră!

VOI PRIMI O SCRISOARE DE RECOMANDARE LA FINALUL PROGRAMULUI DE INTERNSHIP?

Toți internii care vor finaliza cu succes programul nostru vor primi o scrisoare de recomandare personalizată, semnată de Directorul HR Rodbun.

CE ABILITĂȚI CĂUTAȚI ÎN VIITORII INTERNI?

Așteptăm inițiativă și motivație pentru dezvoltare, căutăm oameni care să gândească în afară tiparelor obișnuite, să comunice ușor și convingător în prezentarea ideilor în care cred, să asimileze cu ușurință informații noi.

Aplică la un post în programul nostru de Internship acum!
Accesează pagina de înscriere AICI

+4 0758 555 444