Grâu nearistat recomandat pentru patiserie.
Grâu GK KÖRÖS
Potențial de producție foarte ridicat – peste 8 tone/ha
Gluten spectaculos – peste 30
Rezistență foarte bună la ger, secetă şi arşiţă
Recomandări
Se recomandă semănatul a 500 la 550 boabe germinabile/m2, adică cu aproximație 220 – 240 kg/ha.
Doza de samănt pe hectar crește în cazul pregătirii necorespunzătoare a terenului sau semănatului efectuat cu întârziere.
Descriere
- Caracteristicile soiului
- Calități de panificație
- Rezistență la boli
- Adaptare
- Epocă de semănat
- Normă de semănat
Precocitate | Timpuriu |
Talia plantelor | Medie – mare 95 cm |
Spic | Nearistat |
Rezistenţă la iernat | Mare |
Rezistenţă la secetă | Foarte mare |
Rezistenţă la cădere | Medie |
Gluten | 30 – 32 |
Conţinut de proteină | Peste 12% |
W | Peste 250 |
P/L | 1 – 1.3 |
MMB | 45-50 |
Recomandat pentru | Patiserie |
Masa hectolitrică | 85-86 |
Făinare | Medie |
Rugină brună | Medie |
Rugină galbenă | Medie |
Septorioză | Medie |
Rezistenţă la ger, secetă şi arşiţă
|
Foarte mare |
Producţii medii realizate în programul SuperFarmer
|
Peste 8 to/ha |
Caracteristici de panificaţie
|
Excepționale |
Zone recomandate | În toată România |
Perioada recomandată | Septembrie – Octombrie |
Densitate recomandată | 500 la 550 boabe germinabile/m2 |
Doza recomandată | 220 – 240 kg/ha |
Capacitatea de înfrățire | Medie |