Grâu GK KÖRÖS

Grâu nearistat recomandat pentru patiserie.

Potențial de producție foarte ridicat – peste 8 tone/ha

Gluten spectaculos – peste 30

Rezistență foarte bună la ger, secetă şi arşiţă

Recomandări

Se recomandă semănatul a 500 la 550 boabe germinabile/m2, adică cu aproximație 220 – 240 kg/ha.

Doza de samănt pe hectar crește în cazul pregătirii necorespunzătoare a terenului sau semănatului efectuat cu întârziere.

Descriere

Precocitate Timpuriu
Talia plantelor Medie – mare 95 cm
Spic Nearistat
Rezistenţă la iernat Mare
Rezistenţă la secetă Foarte mare
Rezistenţă la cădere Medie

Gluten 30 – 32
Conţinut de proteină Peste 12%
W Peste 250
P/L 1 – 1.3
MMB 45-50
Recomandat pentru Patiserie
Masa hectolitrică 85-86

Făinare Medie
Rugină brună Medie
Rugină galbenă Medie
Septorioză Medie

Rezistenţă la ger, secetă şi arşiţă
Foarte mare
Producţii medii realizate în programul SuperFarmer
Peste 8 to/ha
Caracteristici de panificaţie
Excepționale

Zone recomandate În toată România
Perioada recomandată Septembrie – Octombrie

Densitate recomandată 500 la 550 boabe germinabile/m2
Doza recomandată 220 – 240 kg/ha
Capacitatea de înfrățire Medie

+4 0758 555 444